Haboob

Jag har fått vittna sandstorm för första gången idag! Derek berättade om dom för mig igår och jag blev helt galen. Ett måste att få bevittna sådana! Det är alltså ett moln av sand som drar in över stan. 
 
Nörd som jag är har jag kollat upp hur detta fungerar. När det är storm på gång blir det en nedåtvind som blåser kall luft - och sand då eftersom vi är i öknen - som ligger före stormen. Och sånna sandstormar kallar man för Haboobs. Det är nog mitt nya favoritord!
 
 
Lite häftigt! Det är säsong för sånna nu så det är coolt. Dagen började otroligt soligt alltså. Varmt som satan. Sen blir det alldeles svart på 1 timme. Häftigt häftigt.

Städning och packning.

Nu har man som sagt kommit tillbaka till huset. På tisdag ska vi flytta ut. Och man vet inte riktigt hur mycket man har innan man packar ihop allt i lådor.

Så nu har vi börjat packa saker och städa rent huset på samma gång. Vi kunde ha valt att ta hyresvärdens städfirma - men dom kostar 70 dollar per timme = inte värt det. Sen är vi duktiga på att städa faktiskt.

En av oss i huset har redan flyttat ut (han som inte ska bo med oss i nästa hus) och han har inte städat ett skit. Han ska fan inte ha sin fulla deposition tillbaka alltså (450 dollar) så jag, Jesper, och Derek ska ta det istället givetvis så vi får tillbaka hela vår summa. Julius ska bo med oss nästa år, men han är fortfarande kvar i Danmark och kommer om 2 veckor.

Söndagen har alltså gått åt städ och pack.

Dags för bloggning

Nu har bloggningen varit otroligt dålig, men nu har jag en dator som fungerar så jag gör mitt bästa att uppdatera om händelser och träningar.

Senaste nytt: Första simpasset efter SM - 6x100 broken syra. Ingen lek detta. Bara att köra!

RSS 2.0