Dålig uppdatering!

En glad Deniz från SM i somras.



Eftersom min kära pojkvän har varit ganska dålig på att uppdatera er här så tänkte jag slänga in en snabb läges rapport.
Just nu befinner sig Deniz alltså på Pac-12, hans stora tävling för året. Tävlingen började i onsdags, då det endast var lagkapper. Inte trodde han att han skulle simma, men precis innan kommer tränarna och berättar att de ska ha två lag och att Deniz ska köra bröst sträckan. 24.93 slutade den sträckan på, vilket motsvarar ca 28 höga i 25 meters bassäng. Dock blev laget diskade, men vi behöver inte gå in mer på det. Ett bra kom-igång-lopp för tävlingen.
Andra dagen, torsdag, simmades 50 frisim. Hör och häppna! Han har blivit frisimare på sina dagar! Det blev en tid på 21,46. Pers, (se det positivt älskling även fast jag vet att du ville bättre!).

Idag, fredag, simmades 100 bröst. Favoriten! I försöken blev det en tid av 55,78. En sänkning av anmälningstiden med mer än en sek (kanske var det nationals tiden förra året, jag minns inte ens själv vad jag hade för tider så tro inte på allt jag säger haha!). I finalen blev det ungefär samma, 55,80. MYCKET bra enligt mig och jag hoppas han är lika stolt som jag är över honom! Det blev poäng och en 13e plats.
Och detta stod det på hemsidan om de svenska bröstsims killarna: "Jesper Akesson took 12th place overall in the 100 breast for ASU. The senior touched in with a time of 55.68, just shy of an NCAA consideration time. Deniz Hekmati was right behind, finishing the event with a time of 55.68."

I morgon väntas 200 bröst. GOOD LUCK my dear!
Och sedan på söndag kommer dom hem. Can't wait!
Kan säga att jag gjort lite surpriser åt honom tills han kommer hem. Jag vet hur trött man är efter ett mästerskap, (haha fråga mig som låg och spydde i nästan två dagar efter mitt förra mästerskap!). Vad det är säger jag inte, då är det ingen surprise.

Saknar min Sun Devil något enormt. Så tomt utan dig :(
Nu ska jag krypa ner i stora sängen och krama om min hjärte-kudde som jag fick av D på alla hjärtans dag. Varsegod för rapporten, inte den bästa men nu vet ni lite alla fall, haha!

Love
Eve

RSS 2.0