Time for Sweden.

Ska snart gå och lägga mig. Imorgon blir det flyg med Rebecca till New York, och sedan till Stockholm, där jag blir hämtad av Eve. Ska träffa familjen, vilket ska bli riktigt skoj! Givetvis träffa familjen Karlsson också! Men först ska det morgontränas en halvtimme innan flyget! Snacka om ambitiöst!




Ses snart!

3 och ett halvt år.

Med min underbara flickvän! Får inte glömma att nämna att vi fyllde 3.5 år i torsdags!


Detta var den första bilden som tog på kärleksparet den 17e Maj, 2008.

Lång vecka.

Med långsamt internet. Därför jag inte uppdaterat hur det gått. Samt att det fanns skoljobb att avklara.

Säsongsbästa på allt. 25.3 i lag, 1.56.9 200me, 56.9 100br, 2.07.9 200br, och 21.8 1a sträckan i lag på 50fr. Inte långt från pers på allt faktiskt.

Här har ni bilder från Long Beach, och video på 200br:








Bana 4. Julius bana 3 närmast från bild.

Long Beach.

Är nu framme i Long Beach, Kalifornien. Första gången jag är här. Dags för tre-dagars-tävling. Imorgon simmar jag 200me och 50fr. Får se om jag simmar tillräckligt fort på 50 för att platsa i laget på kvällen. Fick dock reda på det idag, efter insimmet. Så är inte alls förberedd för att sprinta frisim, men det sitter i huvet bara.. Hoppas jag.

Annars var det en riktigt snabb pool faktiskt. Inte mycket utrymme, men goa pallar och snabb bassäng! Får se hur det går. Det trappades ner lite under veckan. Körde fortfarande 2 pass i måndags, och vi gymmade faktiskt. Så toppad är man inte.

---

I lördags simmade jag bra mot USC. Simmade fortare än jag någonsin gjort i säsong med 26.00 i lag, 58.6 och 2.11.3. Då är målet för denna tävling att helt enkelt simma fortare än så!

---

Om 6 dagar är jag i Sverige! Känns riktigt bra! Glömde nämna att min kusin, Hakan, bor i Long Beach, så jag kommer träffa honom. Har inte sett honom på 4-5 år! Och ca 10 år innan det! Så det ska bli riktigt skoj!

Nu är det dags att plugga lite och sen sova!

Jag har världens bästa flickvän.

Idag fick jag en fin överraskning. Ett jättepaket! Jag tycker om paket :) Och det var från min lilla Eve. Konstig tid att få det bara! Kl.18 en lördag liksom... När man tror att dagen är över knackar det på dörren och jag får världens spratt verkligen (fråga Jesper).

Barnsäkert var det också. Kunde inte få upp den, så Derek fick hjälpa mig! Bra där...
Ska på bio med Jesper & Julius. J. Edgar;



Fattar faktiskt inte så mycket, men skoj ska det bli!

Älskar dig hjärtat! Tack så mycket för paketet! Gjorde verkligen min kväll!

Lugn kväll med winnie.

Avklarade mitt fysiologiprov i veckan, vilket gick bra. Tror jag. Dagen har spenderats till att skriva labbrapport om syreupptagningsförmåga som ska vara klar på fredag nästa vecka. Eftersom vi sticker till Long Beach (förhoppningsvis uttagen) på onsdag, är det bra att få det gjort snarast!

Satt och åt middag med en frysande Winnie bredvid mig. Det är Carros lilla hund (Jespers flickvän).


Imorgon är det tävling mot USC. Riktigt snabba är dom. 50br lag, 100br, och 200br. Tror jag.

Stjärt

Bild från tävlingen.


Ser konstigt ut, men bra bild.

Ny vecka.

Kallfronten ligger i sig. Och idag blev jag ännu en gång påmind om varför jag tycker om den här sporten så mycket.

8°C, regn, blåst, kl 6.00 på morgon. Man blir ju sugen på att hoppa i vattnet alltså. I gymmet kommer det bli lite lugnare denna veckan, tackar för den.

Nu kommer allt gå mycket fort. Tävling på lördag. 3-dagars tävling veckan efter det, SM därpå, och sen bara en vecka kvar i skolan. Gäller att hålla i här för den här säsongen har gått rätt fort.

Nu är det dags för en liten tupplur innan eftermiddagsträning och kvällslektion.

Kall tävling.

Andra tävlingen för säsongen avklarad. Oturligt nog har det blivit kallt helt plötsligt! Och värmen i poolen har inte höjts, så kallt har det varit. 15°C idag med blåst.

Det vart samma tävlingsschema som förra, fast det var 4x100 medley-lag istället. Tiderna var nästan identiska om man jämför med tävlingen för två veckor sen.

100br i lag: 58.38, ut på 26.7
100br: 59.60 - 59.52 första tävlingen
200br: 2.13.98 - 92 första tävlingen - var ute 1 sekund snabbare idag dock.

Över lag är jag nöjd. Dom två senaste veckorna har varit hårda i gymmet. Mer nedbryten nu också. Simningen kändes otorligt tung och seg. Ett bra tecken tycker jag. Nästa vecka simmar vi mot Southern California, som är riktigt snabba.

---

Här har vi en bild från morgonträningen igår på soluppgången


Rätt läckert.

Beställningen framme.

Har slavat för Eve & Sebbe, och beställt lite dräkter åt dom för kommande mästerskap! Stort paket åt syskonen minnsan!



Där har ni en glimt av köket också!

Saknar er där hemma!

---

Har kört på riktigt hårt i veckan med mycket bröstsimmande. Mycket fart och mycket syra har det blivit. Tävling till helgen mot Wisconsin (Rebecca och Carro Palm simmar där) - Lassare --> going down

RSS 2.0