Kamping-tripp.

Det var ett tag sedan nu, snart 2 veckor sen killaget var på en liten kampingtur i Flagstaff. Det är ca 2-3 timmar härifrån. Inte riktigt säker för jag sov mestadels. Men så här såg det ut och så här kände jag under tiden:




Det slutade med att jag sov i Seans bil.


Fin natur som sagt. Jobbigt att ta sig dit. Ca 20 minuter på en sån där väg!


Ore & Cody fightas om bollen. Sam tittar på

Jesper var nöjd med beslutet om nollningen


American reunion.

För alla American Pie-älskare:

Det kommer komma en "original 4a" av American Pie-filmerna med dom riktiga stådespelarna! Jim, Stifler, Stiflers Mom, ja alla! April 2012 beräknas filmen komma ut. Jag ser redan fram emot den här! Jag har snackat med så många om att det borde komma en reunion på dom filmerna! Klassiskt alltså.

Något att se fram emot. För er som tycker om dom filmerna givetvis.


Senaste nytt.

Det är klart. Jag kommer hem till inne-SM i november! Ska bli skoj att få träffa alla igen, men också att simma SM innomhus igen. Det var ett tag senast nu.

Förövrigt går träningen bra. Ryggen håller. Simmar mycket meter = Deniz kommer i form fortare. Ny börjar ju magrutorna att synas med. Det var ett tag sen.

Dagen hjälte är jag med. Det var en kvinna (rätt stor) på spårvagnen idag som bara hängde över sitsen. Såg ut som att hon sov. Men det var någon som försökte väcka henne men hon svarade inte. Jag blev faktiskt lite orolig och gick fram till henne och skakade om henne, men inget svar. Hon hade en lätt puls, men luftvägen var helt blockad så hon knappt kunde andas. Så jag höll hennes huvud och bad folk ringa ambulans som kom och hämtade henne vid nästa station. Helt medvetslös var hon alltså. Rätt läskigt.

Folk kom fram till mig och undrade om jag jobbade med sånt. Stolt svarar jag att jag är badvakt. Juste Himpa, där förtjänar jag en rejäl höjning.

Annars är rutinerna dom samma. Det är därför jag inte varit så aktiv här. Upp tidigt på morgon, träna frukost, plugga, lektion, mat, simma, mat, plugga, se lite film, sova.


Jack Johnson.

Är min favoritmusiker, by far. Här är en video med honom och Lonely Island. Han skrev den här när dom drev med honom på Saturday Night Live.



Nej, nu börjar visst allvaret.

Jag som trodde det hade börjat i början av veckan, men nej då. Deniz fick sig en genomkörare idag:

2000 insim (vi har fett tråkiga, långa insim)

Nästa serie med t-shirt
4x100fr st. 1.30
200 ben max st 4.30

4x100fr st. 1.25
200 ben max st 4.30
4x100fr st. 1.20
200 ben max st 4.30
Jag klarade till sista serien och 2 st. Syra syra syra..

8x150 50fj/100ry
4x50fr på 60s 35 lugnt 15 sprint/15 sprint 35 lugnt

6x150 100ry/50br
4x50fr på 60s 35 lugnt 15 sprint/15 sprint 35 lugnt
4x150 100br/50fr
4x50fr på 60s 35 lugnt 15 sprint/15 sprint 35 lugnt

Passet landar på nästan 8000m långbana. Så ja, nu började allvaret. Men det är detta jag behöver för att komma i form igen och simma fort på kommande mästerskap!

Banan och kaffe.

Dags för terminens första "lång-kvälls-plugg." Är lite trött idag av någon anledning. Känner mig lite småkrasslig. Hostar lite lätt och har hes röst. Kanske därför.

Men nu är det plugg som gäller! Träningsfysiologi. Mer specifikt: metabolism, bioenergi, kraft, arbete, och energiförbrukning! En hel del, men också en hel del intressanta saker. Har lärt mig en del intressanta grejer ändå som jag kan ha nytta av i vattnet. Jag får kanske gör lite fler "dagens-fakta-inlägg."

Stjärt.

Trött.

Har haft morgonträning (cirkelpass) och första lektionen nu. Tröttheten slår in! Väntar på att min nästa lektion ska börja om 90 minuter.

Jobbig tränining i morse. 18-19 stationer, jobba ca. 2 minuter, "vila" (springa till nästa station) 20 sek.

Hoppas allt är bra på andra sidan!

Nu börjar allvaret.

Idag var det ledigt från skolan. Då passar tränarna på att köra hårt. 3-timmars-pass på förmiddagen, intensivt. Började med en lättare uppvärmning. Sen var det:

1.6km löpning
1500m sim
1.6km löpning
1500m sim
1.6km löpning
1500m sim

Vår pool. Låt in luras, vi simmar långbana i några veckor till..

Tog mig 1h 34 min 50 sek. Det gick helt okej att springa med ryggen faktiskt. Hoppas det håller i sig! Efter det tog vi en liten paus tills alla var klara. Sen var det in till gymmet och köra ner sig där också! Helt slut i kroppen nu. Resten av dagen blir till att plugga, återhämta sig, och snacka med min fantastiska flickvän på skype. Saknar henne alldeles för mycket!


Cola Cola.

Ni som känner mig vet att jag tycker om att dricka Cola till mat. Mumsigt! Dock är det värt att nämna att jag haft 1st på 15 dagar! Ikväll blir det husmiddag på Red Robin. Får se om Deniz klarar att hålla sig! Annars har jag skött kosten ordentligt bra hittils!


Träningen tar.

Det har varit en halvintensiv vecka kan man säga. Har kommit igång med styrkan nu, känns bra. I torsdags var det en tuff serie efter 3500m in i passet:

10x100 fr med t-shirt. 4st 1.35 3st 1.30, 2st 1.25, 1st 1.20. Klarade alla, nöjd.
Efter drygt 5000 igår, med 1200 maxben var det 100fr uppifrån med möra ben. Kom in på 59, så det var skapligt. Jesper snabbast på 57.

Idag var det landpass och 1600m simning. Tog lite mer än 2h att genomföra allt. Mycket svett som rann. Vi gjorde det mesta i "bubblan". Det är en uppblåsbar innomhus anläggning där fotbollsspelarna oftast är. Det är ju inte lätt att jobba utomhus i över 40 graders värme.

Så här ser det ut där inne alla fall:


Just nu förbereder jag mig för mina två första prov i nästa vecka. Det är sociologi och träningsfysiologi som gäller!

D

Första College-matchen för säsongen.

Här kommer lite bilder och en video från min första college-match-upplevelse. Vi stannade inte mer än till första kvarten (av 4) var avklarat på grund av hettan! Stod och svettades alldeles för mycket! Det var ca 37 grader ikväll..

Deniz & Jesper
Derek & Deniz
Stephen, Zac, Nolan & JH

Matchen är inte avklarad, men efter halva matchen står det 31-0 till ASU!

Tuffa prylar

Vi fick en "mesh bag" för ett litet tag sen som jag glömde visa på bloggen. Det är alltså en liten säck man har alla simmarprylar i. Namn och grejer!


Imorgon är det första Amerikanska fotbollsmatchen för skolan. Spelar mot UC Davis, om det säger er något, vilket jag tvivlar på! Ska bli skojsigt. Ska ta lite bilder och visa arenan som tar över 70,000! Det är den vi springer uppochner på lördagar tills vidare..

Sen var jag 6:a på testet av killarna. Man fick poäng på placeringar. 10 för 1a plats och 9 för 2a osv. Då var jag inte så dålig trots allt! Bara att jobba upp sig! Jesper var 3a, Sean var 5a. Alltså tre stycken rummisar top 10. Inte illa!

Imorgon blir det denna tröja:


Nu är det dags för True Blood! Säsong 4 avsnitt 10! Det är olidligt spännande nu.

God natt människor.

RSS 2.0