Hemska nyheter en måndag morgon.

Det var en psykiskt tuff morgon i måndags då vi fick två jobbiga nyheter.

Först var en av våra lagkamrater, Stephen med om en bilolycka i söndags. Han och hans bror stannade för att hjälpa någon som hade varit med om en olycka. Medan dom hjälper till kör en annan bil in i den stillastående bilen som då kör rakt in i honom. Vi trodde det var värre än det var. Först fick vi höra att det var fraktur i skulderblad och handled, men "bara" skallfraktur och hjärnskakning. Han vårdas på intensiven och gör snabba framsteg.

Stephen till vänster

Efter morgonens pass får vi även reda på att en i laget förra året omkom under natten. Han och hans vän hade klättrat över anläggningen och hoppat i vattnet. James Rigg hittades i vattnet på morgonen. Det var förmodligen alkohol inblandat, men hemskt att sånt här händer. Jag träffade honom ett par gånger, och han verkade vara en riktigt trevlig, snäll, och omtänksam kille.

En rejäl chock för hela laget och en väldigt känslosam dag var det. Man blir väldigt oroli eftersom det händer på sommarn hela tiden på Centralbadet och Himpa att folk nattbadar när dom är fulla och inte inser allvaret. Hoppas att det inte sker igen.

http://www.swimmingworldmagazine.com/lane9/news/College/28274.asp?q=James+Rigg+Pronounced+Dead+In+Accidental+Pool+Drowning

Vila i frid.

Kommentarer
Postat av: Evelina.

Alla tankar åt er där borta! Ta hand om varandra!

2011-10-12 @ 21:35:42
URL: http://evka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0